Δεξίωση γάμου - Εκδήλωση γάμου, όπως την έχετε ονειρευτεί - astraprivateclub.gr

Δεξίωση γάμου - Εκδηλώσεις γάμου

Στο Astra Private Club έχουμε την εμπειρία, τη διάθεση και τις ιδέες για να οργανώσουμε μαζί μία μοναδική δεξίωση γάμου – εκδήλωση γάμου όπως την έχετε ονειρευτεί για εσάς, τους συγγενείς και τους καλεσμένους σας, σε ένα περιβάλλον που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι χώροι μας μπορούν να φιλοξενήσουν όλες τις εποχές του χρόνου τη δεξίωση γάμου – εκδήλωση γάμου σας, την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας!

Στην κουζίνα, το προσωπικό μας δημιουργεί γεύσεις που μένουν αξέχαστες και καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε ηλικία. Μπορεί να σιτήσει έως και 1000 άτομα με πλούσιες και εγγυημένης ποιότητας γεύσεις. Το προσωπικό μας εξυπηρετεί άμεσα και με ευγένεια κάθε ανάγκη των καλεσμένων σας, ώστε να αιθάνονται άνεση και ικανοποιήση. Η κλειστή αίθουσά μας είναι ο ιδανικός χώρος για την δεξίωση γάμου – εκδήλωση γάμου σας με χωρητικότητα 400 ατόμων, ενώ μπορεί να επεκταθεί στο εντυπωσιακότατο αίθριό μας το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει με άνεση άλλα 800 άτομα. Τέλος διαθέτουμε χώρο parking αυτοκινήτων με 300 θέσεις.

Η διάθεση και προσφορά μας δεν σταματάει όμως εδώ. Καθώς τους τελευταίους μήνες και μετά από πολύ έρευνα δημιουργήσαμε ένα δίκτυο υπεύθυνων συνεργατών, που μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ένδυση της νύφης και του γαμπρού, το στολισμό του χώρου και της εκκλησίας μέχρι και τη δημιουργία προσκλήσεων ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χρειαστείτε.

Εσείς βάζετε μόνο την καλή διάθεση και απολαμβάνετε τους καλεσμένους σας και τις ευχές τους, αφήνοντας τα “δύσκολα” σε εμάς!!!

Όσα για τα παιδιά, τους μικρούς και πολυτιμότερους καλεσμένους σας, το Astra Private club διαθέτει ξεχωριστό παιδότοπο. Ο παιδότοπός μας διαθέτει πολλά παιχνίδια που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον τους και την ενεργητικότητά τους στα ύψη. Επίσης διαθέτει υψηλές τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας, ώστε το παιχνίδι να παραμείνει έως το τέλος μία μοναδική ευχάριστη εμπειρία για τους μικρούς σας φίλους.
  

Επικοινωνήστε μαζί μας για αποστολή ενημερωτικού υλικού και προσφορά!

Συμπληρώστε τη φόρμα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα ώστε να οργανώσουμε μαζί, την τέλεια δεξίωση του γάμου σας!