2294097315
Εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις Astra Private Club

Εταιρικές εκδηλώσεις - Επαγγελματικές εκδηλώσεις

Στο Astra Private Club διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις εταιρικές εκδηλώσεις καθώς και, στην διοργάνωση επαγγελματικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων κάθε τύπου καθώς είναι ένας ιδανικός χώρος για συνέδρια, επιστημονικές και επιχειρηματικές ημερίδες, εταιρικές παρουσιάσεις, παρουσιάσεις νέων προϊόντων σε εκρποσώπους τύπου, επαγγελματικά γεύματα και εταιρικά πάρτυ.

Έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε εταιρικές εκδηλώσεις διαφόρων μεγεθών από εκδηλώσεις μικρού αριθμού ατόμων έως και συνέδρια με 200 συμμετέχοντες.
Από τον σχεδιασμό ενημερωτικού υλικού, τη διαμόρφωση του προγράμματος και των παρουσιάσεων, μέχρι την οπτικοακουστική κάλυψη και τη διαμόρφωση του μενού,
είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση. Διαθέτουμε επιτελείο με εμπειρία, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε και να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς με τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες σας.

Ακόμα, χάρη στις υποδομές και υπηρεσίες του πολυχώρου και ειδικότερα για τις περιπτώσεις ημερήσιων εταιρικών εκδηλώσεων, υπάρχει η δυνατότητα
να φιλοξενηθεί και η οικογένειά σας στον ανοιχτό προς το κοινό παιδότοπό μας, την αγαπημένη “Αστερούπολη” που βρίσκεται εντός του πολυχώρου. Εκεί, θα μπορούν να παίξουν τα παιδιά με ασφάλεια και παράλληλα να χαλαρώσουν οι μεγάλοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ιδιωτικές εκδηλώσεις

Πέραν των εταιρικών εκδηλώσεων στο Astra Private Club μπορούμε να φιλοξενήσουμε, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα, στήσιμο και μενού, εκδηλώσεις όπως παρουσιάσεις βιβλίου, καλλιτεχνικές εκθέσεις, εμπορικές εκθέσεις, πάρτυ συλλόγων, ομιλίες, παρουσιάσεις έργων, φιλανθρωπικούς χορούς κ.α.

Μουσικά δρώμενα

Όλο το χρόνο ο χώρος μας φιλοξενεί νέα συγκροτήματα αλλά και διαχρονικά μουσικά σχήματα που θέλουν είτε να παρουσιάσουν τη μουσική τους σε νέο κοινό
είτε να κάνουν αφιερώματα και μουσικές βραδιές σε φίλους και θαυμαστές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αποστολή ενημερωτικού υλικού και προσφορά!

Συμπληρώστε τη φόρμα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα ώστε να οργανώσουμε μαζί, την τέλεια εταιρική, επαγγελματική ή ιδιωτική εκδήλωσή σας!

[include-page id=”/oi-paroxes-tou-astra-private-club”]