2294097315

Κτήμα γάμου - Astra Private Club

 Το κτήμα γάμου Astra Private Club αποτελεί την καλύτερη επιλογή για έναν ονειρεμένο γάμο, τη βάπτιση του παιδιού σας ή  την εταιρική σας εκδήλωση. Έχετε σκεφτεί να παντρευτείτε το καλοκαίρι ή το χειμώνα που μας έρχεται; Για να βρίσκεστε εδώ σίγουρα ναι!!!

Η δεξίωση γάμου σας, η δεξίωση βάπτισης ή το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας, οποιαδήποτε εταιρική ή επαγγελματική εκδήλωσή σας θα γίνει μία υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία στο Astra Private Club. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία ώστε να προσφέρουμε ευφάνταστες γεύσεις στα πλαίσια της οργάνωσης ενός cocktail & bar catering για κάθε εκδήλωσή σας. Το κτήμα γάμου Astra Private Club διαθέτει κατάφυτο αίθριο με πισίνα το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει με άνεση 800 άτομα. Φυσικά διαθέτει και κλειστή αίθουσά για την εξυπηρέτηση έως και 400 ατόμων. Τέλος διαθέτουμε χώρο parking αυτοκινήτων με 300 θέσεις.

Οργανώσετε κάθε είδους εκδηλώσεις πολλών ή και λιγότερων καλεσμένων.

Κτήμα γάμου - Astra Private Club
Κτήμα γάμου - Astra Private Club

Κτήμα γάμου - Γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες

Στην κουζίνα, το προσωπικό μας δημιουργεί γεύσεις που μένουν αξέχαστες και καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε ηλικία. Μπορεί να σιτίσει έως και 1000 άτομα με πλούσιες και εγγυημένης ποιότητας γεύσεις. Το προσωπικό μας εξυπηρετεί άμεσα και με ευγένεια κάθε ανάγκη των καλεσμένων σας, ώστε να αιθάνονται άνεση και ικανοποιήση.

Αναζητώντας χώρο για την εκδήλωση του γάμου σας, την εκδήλωση βαπτισης του παιδιού σας ή κτήμα εκδηλώσεων στην Ανατολική Αττική, σας προτείνουμε μία επίσκεψη στο κτήμα γάμου Astra Private Club, ένα κτήμα που προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.

Η διάθεση και προσφορά μας δεν σταματάει όμως εδώ. Καθώς τους τελευταίους μήνες και μετά από πολλή έρευνα δημιουργήσαμε ένα δίκτυο υπεύθυνων συνεργατών, που μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ένδυση της νύφης και του γαμπρού, το στολισμό του χώρου και της εκκλησίας μέχρι και τη δημιουργία προσκλήσεων ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χρειαστείτε.

Εσείς βάζετε μόνο την καλή διάθεση και απολαμβάνετε τους καλεσμένους σας και τις ευχές τους, αφήνοντας τα «δύσκολα» σε εμάς!!!

Κτήμα γάμου - Astra Private Club

Όσο για τα παιδιά, τους μικρούς και πολυτιμότερους καλεσμένους σας, το Astra Private club διαθέτει ξεχωριστό παιδότοπο. Ο παιδότοπός μας διαθέτει πολλά παιχνίδια που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον τους και την ενεργητικότητά τους στα ύψη. Επίσης διαθέτει υψηλές τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας, ώστε το παιχνίδι να παραμείνει έως το τέλος μία μοναδική ευχάριστη εμπειρία για τους μικρούς σας φίλους.

[include-page id="/action-contact"]

Παροχές του Astra Private Club

Parking 300 θέσεων αυτοκινήτων

Parking 300 θέσεων αυτοκινήτων με φύλαξη

Πρόσβαση Α.Μ.Ε.Α.

Πρόβλεψη για άνετη πρόσβαση σε Α.Μ.Ε.Α.

Φύλαξη των παιδιών στον παιδότοπό μας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Φύλαξη των παιδιών στον παιδότοπό μας σε κάθε εκδήλωση

Διεθνής κουζίνα με πρώτης ποιότητας υλικά

Διεθνής κουζίνα με πρώτης ποιότητας υλικά

Ζαχαροπλαστική με γεύσεις που θα σας ξετρελάνουν

Ζαχαροπλαστική με γεύσεις που θα σας ξετρελάνουν

Βεγγαλικά κατά την είσοδο του zευγαριού στη δεξίωση γάμου