2294097315
Αξέχαστο πάρτυ γενεθλίων για το παιδί σας - Astra Private Club

Πάρτυ γενεθλίων - Παιδικά πάρτυ - Παιδότοπος

Πραγματοποιήστε το πάρτυ γενεθλίων, της ονομαστικής γιορτής του παιδιού σας ή και ακόμα την εκδήλωση της βάπτισης του, σε ένα χώρο ευχάριστο και ιδιαίτερο.
Απολαύστε τις πλούσιες παροχές του Astra Private Club και ελάτε να διαλέξουμε μαζί το γεύμα τους σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, διαμορφώνοντας το πάρτυ σας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Ο παιδότοπος επίσης, έχει και το δικό του ανεξάρτητο εξωτερικό χώρο, ικανό να φιλοξενήσει μέχρι και 150 καλεσμένους, που πλαισιώνεται από κήπο, γκαζόν, λίμνες με καταρράκτη και ξύλινη γέφυρα ανάμεσα τους.

Για τους μικρούς μας φίλους δημιουργήσαμε ένα χώρο πρωτότυπο, άνετο και ασφαλή. Το γαλατικό χωριό της Αστερούπολης με τον Αστερίξ, τον Οβελίξ τα φουσκωτά παιχνίδια και το ειδικά διαμορφωμένο παιδικό πάρκο, είναι κατάλληλο και ασφαλές ώστε τα παιδιά σας να μπορούν να παίζουν ξέγνοιαστα και πάντα με επίβλεψη.

Η παιδαγωγική ομάδα της Αστερούπολης προσφέρει στα μικρά σας αγγελούδια αξέχαστες στιγμές χαράς, χορού και τραγουδιού.
Τα βοηθούν να κοινωνικοποιούνται και να εξασκούν τις ικανότητες τους μέσα από το παιχνίδι.

Η φιλοσοφία μας στην οικογενειακή διασκέδαση είναι συγκεκριμένη, το παιχνίδι των παιδιών πρέπει να είναι και ελεύθερο αλλά και ομαδικό και παράλληλα πρέπει οι γονείς να έχουν τη δυνατότητα να παραμένουν ξέγνοιαστοι σε ανεξάρτητο, δικό τους χώρο με πλούσιο φυσικό περιβάλλον και να απολαμβάνουν τον καφέ, το ποτό τους ή και άλλες αλμυρές και γλυκές γεύσεις από την κουζίνας μας.

Το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας στο Astra Private Club, θα του μείνει αξέχαστο!

Επικοινωνήστε μαζί μας για αποστολή ενημερωτικού υλικού και προσφορά!

Συμπληρώστε τη φόρμα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα ώστε να οργανώσουμε μαζί, το τέλειο πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας!

[include-page id=”/oi-paroxes-tou-astra-private-club”]